beograd kopaonik kombi prevoz

Sistemom od vrata do vrata

Rezervišite svoje mesto

Tel: +381 63 225 005
Email: das.kombiprevoz@gmail.com

PREVOZ OD VRATA DO VRATA

Beograd Kopaonik prevoz sistemom od vrata do vrata, što znaši da uvek dolazimo po Vaš tačno na željenu adresu u odvozimo Vas tamo gde želite. Na vama je samo da nas pozovete.

vozimo 00-24

Za organizovani prevoz Beograd – Kopaonik nemamo uvek predviđeno vreme, pa je iz tog razloga potrebno da se informišete u koje vreme imamo sledeći prevoz iz Beograda za Kopaonik i da na vreme rezervišete svoje mesto.

PROFESIONALNI VOZAČI

Svi naši vozači su ljudi od poverenja koji svoj posao rade dugo i na veoma visokom nivou koji garantuje uvek sigurnu i udobnu vožnju. Za kombi prevoz Beograd – Kopaonik biramo samo vozače koji već imaju iskustva sa snegom i planinom kako bi osigurali bezbedan put.

Beograd Kopaonik prevoz

Beograd  Kopaonik prevoz

Beograd Kopaonik kombi prevoz

DAS Travel organizuje svakodnevan prevoz iz Beograda do Kopaonika i sa Kopaonika do Beograda. Ako odaberete naš organizovan prevoz do Kopaonika uživaćete u putu, jer su naša vozila potpuno prilagođena vašim potrebama. Garantujemo brz, udoban i zabavan put do Kopaonika.

Sva naša vozila su opremljena klima uređajima i poseduju predviđen prostor za transport vašeg prtljaga koji će vaš prevoz iz Beograda do Kopaonika učiniti lagodnim.

Info o putu Beograd – Kopaonik prevoz

Beograd Kopaonik kombi prevoz

Kopaonik je sa razlogom najprestižnije skijališe u Srbiji. Sa preko 60km uređenih ski staza predstavlja odlično mesto za profesionalne skijaše, ali isto tako i za početnike, jer na Kopaoniku možete pronađi mnoštvo ski škola koje će se pobrinuti da brzo naučite da skijate i osetite čari Kopaonika.

Beograd Kopaonik kombi prevoz

Šta raditi kada dodjete iz Beograda na Kopaonik?

ne propustite ova mesta na Kopaoniku

beograd kopaonik kombi prevoz pajino preslo

Pub & Co

Pub & Ko, kao i svaki dobar pab, drži do jednog jedinog pravila ponašanja: Ne napuštaj pab kada je tvoj red da obrneš turu. Na planini je naročito važno ostati zagrejan, duhom i telom, na stazi i van nje, zato prijatelji računaju na vas. A vi možete računati na nas, jer najbolje pivo je natočeno pivo!

kombi prevoz beograd kopaonik pancicev vrh

Pančićev vrh

Pančićev vrh je najviša tačka na Kopaoniku sa nadmorskom visinom od 2017m. Ukoliko ste obožavalac zimski sportova ovo je prvo mesto koje trebate posetiti kada dođete našim kombi prevozom. Sa ove tačke se pruža nesvakidašnji pogled koji će Vas ostaviti bez daha.
beograd kopaonik kombi prevoz bazen grand

Otvoreni bazen hotela grand

Ovo je jedna od atraktivnijih lokacija na Kopaoniku, doživite kombinaciju osećaja vrele vode u bazenu sa -10° spoljašnje temperature. Priuštite sebi nešto što se ne zaboravljana  Kopaoniku i to na nadmorskoj visini od 1770m.

spremni za put?

Dozvolite nam da učinimo da vaše putovanje bude onakvo kakvo zaslužujete

Kontakt

Zaplanjska 84

+381 63 225 005

das.kombiprevoz@gmail.com

Destinacije

Korisni linkovi

©2019 All Rights Reserved

Powered by Infinity Web Solutions

spremni za put?

Dozvolite nam da učinimo da vaše putovanje bude onakvo kakvo zaslužujete

©2019 All Rights Reserved

Powered by Infinity Web Solutions

REZERVIŠITE